Entorn Cultural

Patrimoni musical

Olocau és un poble de gran tradició musical. L’Agrupació Musical de la *Medolia és l’hereua de més d’un segle de tradició, des de la constitució de la Societat Unió Musical en 1909.

Fruit d’aquesta trajectòria en el municipi se celebren actualment dos importants esdeveniments musicals.

Des de fa més de 20 anys els dissabtes del mes de juliol són nits de música clàssica. Al pati de la Casa de la Senyoria, amb un dels patrimonis arquitectònics més importants d’Olocau com a escenari, se celebra el Cicle Internacional de Concerts de música clàssica, que en 2022 ha celebrat la seua XXII edició. És un esdeveniment musical d’excepció que porta a Olocau una selecció d’artistes de l’àmbit internacional que us faran gaudir de la cultural, la música i les nits d’estiu.

L’any 2013 va començar el Festival en Viu. Festival de Músiques del Món , un esdeveniment que va nàixer amb l’objectiu d’ampliar l’oferta musical d’Olocau i que ja s’ha convertit en un festival esperat per tots. Els divendres del mes juliol el públic gaudeix cada any de diverses propostes musicals, creant-se un ambient familiar per a gaudir de la música.

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.