Entorn Cultural

Iberfesta

Viatja al món iber edetà a través de la Iberfesta d’Olocau!

La Iberfesta Olocau és un esdeveniment cultural ambientat en la temàtica ibera que se celebra des de 2013, amb origen en les investigacions i projecte de difusió de el   Puntal dels Llops. Es realitza el segon cap de setmana de juny amb l’objectiu de donar a conéixer i difondre el patrimoni iber que posseeix el municipi.

És tracta d’un cap de setmana complet amb gran varietat d’activitats per a tots els públics on podreu viure la història dels habitants del   Puntal dels Llops  en primera persona.  

Per als més xicotets hi ha diversos tallers didàctics coneguts com les 5 Proves de Nauiba, on gaudiren amb tir amb javelina, amb fona, modelat de ceràmica, treball d’espart i un quiz amb preguntes sobre la cultura ibèrica. A més, en la Casa de la Senyoria es troba la biblioteca infantil del Museu de Prehistòria de València. Una altra de les activitats importants són les visites a la Col·lecció Museogràfica del Puntal dels Llops.

Durant el cap de setmana es representa escenes d’època ibèrica mitjançant teatralitzacions realitzades pels propis olocauinos i olocauinas. Aquestes escenes estan supervisades pel Museu de Prehistòria de València, per la qual cosa compten amb gran qualitat i fidelitat històrica. A més, la Iberfesta forma part de l’Associació Espanyola de Festes i Recreacions Històriques. Llegir més.

No dubtes a vindre, la Iberfesta d’Olocau t’espera!

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.