Entorn Cultural

Camí del Cid

El Camí del Cid és un itinerari turístic cultural que travessa Espanya de nord-oest a sud-est i segueix les petjades literàries i històriques de Rodrigo Díaz de Vivari, el Cid Campeador, el famós cavaller medieval del segle XI.

Es tracta d’una ruta essencialment rural on la tranquil·litat i el contacte directe amb la terra estan assegurats. Està dividit en rutes tematizadas, el Ramal d’Olocau està inclòs en la ruta de la conquesta de València.

La principal guia de viatge d’aquest itinerari és el Cantar de meu Cid, el gran poema èpic medieval hispànic que narra les aventures del Campeador. En aquest document apareixen les seues gestes a Olocau. Després de la batalla de cuarte, El Cid va prendre el castell de Hisn al Uqab, on es refugiava la cort del-Qadir que havia fugit de València amb l’arribada dels almoràvits.

Descobreix els escenaris d’aquesta història en la teua visita a Olocau; el castell del Real i la Torre de Pardines. A més, en les oficines de l’Ajuntament i en la Tourist Info d’Olocau podràs segellar el teu salconduit o aconseguir un per a continuar el teu viatge

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.