AGENDA DE 
 EVENTOS 

Repte lector d’estiu A quatre temps.

Repte lector d’estiu ‘A quatre temps’

Les persones que desitgen participar-hi podran triar els llibres que els agraden (del 24 al 28 de juny) per a llegir-los al llarg de l’estiu i expressar la seua opinió de la forma que preferisquen (sinopsi, poema, dibuix, etc.). El termini d’entrega de les creacions serà del 4 al 6 de setembre i s’exposaran a la Biblioteca fins al 15 d’octubre.

Se sortejarà un llibre entre els participants.

Ver »

Les Arts Volant. La Ventafocs

‘Les Arts Volant arriba a Olocau amb la representació de l’òpera ‘La Ventafocs’

El diumenge 30 de juny, a les 22:00 hores, en la Plaça Major.

Un esdeveniment emmarcat en el projecte de difusió cultural ‘Les Arts Volant’, impulsat per Les Arts en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a diferents municipis.

L’espectacle triat és l’adaptació al valencià de ‘Cendrillon’, de Pauline Viardot. Està interpretada en directe per cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano i ofereix un punt de vista innovador del cèlebre conte a través dels seus protagonistes (treballadors d’una companyia de mudances), que troben esta obra i s’animen a representar-la mitjançant un gran desplegament de màgia i de fantasia.

Hi haurà entrada lliure fins a completar l’aforament. Adjuntem el següent enllaç (https://goo.su/P1yGyBO) amb un vídeo informatiu.

Ver »

Taller l’Òpera en construcció

Una iniciativa que forma part del projecte de difusió cultural Les Arts Volant, impulsat per Les Arts en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a diferents municipis.
El taller està dirigit a tots els públics i, en ell, s’expliquen tots els departaments i les professions necessàries per a tirar avant una funció d’òpera en Les Arts (com l’attrezzo i el vestuari, la il·luminació, els electricistes, els músics de l’orquestra, les i els solistes o el cor).
Esta proposta està vinculada a la representació, el diumenge 30 de juny, a les 22:00 hores, en la Plaça Major, de ‘La Ventafocs’ i tracta de posar en valor el treball de coordinació i estratègia dels diferents equips tècnics que treballen alhora en la construcció d’una òpera.

Ver »

Festival En Viu

Olocau acull la novena edició del Festival En Viu

Tots els divendres de juliol, a les 23:00 hores

Un any més, Olocau celebrarà al llarg del mes de juliol el Festival En Viu, una cita cultural ineludible a l’estiu i en la qual tenen cabuda diferents gèneres i ritmes musicals.

Esta iniciativa, que compta amb la subvenció i el suport de la Diputació de València i de l’Ajuntament d’Olocau i que organitzen la Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut i l’associació Sincronies, celebra la seua novena edició i, com és habitual, tindrà lloc en diferents punts del municipi tots els divendres del pròxim mes, a les 23:00 hores.

El cartell compta amb quatre dates; la primera d’elles, el dia 5, quan podrem gaudir en la plaça Major dels ritmes més frescos amb el grup Doña Manteca, un trio de veus format per les cantants Elena Almendros, Paula Almendros i Empar Mora.

El divendres 12, la urbanització La Lloma serà l’escenari de l’actuació de Plena 79, una orquestra que ha estat nominada als premis Latin Grammy 2023 en la categoria de Millor Àlbum de Salsa.

En la nit del dia 19, el grup Besarabia portarà la seua fusió de folk amb ritmes balcànics a la urbanització Pedralvilla.

I, finalment, la cantautora i compositora Ana Zomeño, juntament amb la seua banda, s’encarregarà de tancar el festival el 26 de juliol.

En definitiva, un esdeveniment que refrescarà les nits d’estiu amb artistes de la nostra terra i amb bona música en el cor de la Serra Calderona.

Ver »

Tebeos del Passat: Ciutats del Futur

Una mostra, organitzada per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Olocau amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Popular, que mostra com el còmic, com a part fonamental de la cultura popular, ha mostrat des de les seues pàgines les ambicions de la humanitat cap al seu propi avenir.

Ver »

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.