Olocau 

 Un llegat únic 

 VISITA'NS! 

 I descobreix la màgia del natural 

Visita Olocau

Descobreix Olocau, un municipi situat al Parc Natural de la Serra Calderona que ofereix l’escapada perfecta per als amants del turisme de naturalesa i la cultura a tan sols 30 km de la ciutat de València. Observant el municipi des de la llunyania ja es pot intuir el gran valor natural que posseeix. Enclavat en una vall i envoltat de vegetació mediterrània, aquest bell entorn convida al visitant a endinsar-se en el seu paisatge a través de les rutes de senderisme que ho recorren, cadascuna d’elles amb un encant diferent que canvia en cada època de l’any.

Prepara la teua escapada a Olocau, un destí on les seues rutes senderistes et portaran a paratges plens de bellesa i història. Prepara la teua motxilla i les teues botes!

"Descobreix moments màgics, paisatges sorprenents i serveis únics a Olocau "

Olocau està ple d’història i molt implicat amb les seues arrels, donant-li la importància que li correspon al passat iber del municipi. Per això, es realitzen visites guiades gratuïtes al jaciment del Puntal dels Llops, una talaia del segle V a.C que va funcionar com a defensa del territori Edetà. També, en honor a l’època ibera, se celebra al juny la Iberfesta. Un esdeveniment que no has de perdre’t!

També ens trobem amb el Castell del Real, citat en el Cantar del Mio Cid. Es tracta d’una fortalesa del segle XI amb una ubicació privilegiada, on es poden observar unes vistes magnífiques de la plana del Túria.

Tampoc ens podem oblidar de l’Església del Rosari i del conjunt monumental de la Casa de la Senyoría i Torre de Pardines, antiga casa noble del segle XVIII i torre d’origen musulmà del segle XIII, declarat Bé d’Interés Cultural. En aquest lloc es troba l’Oficina de Turisme d’Olocau i la Col·lecció Museogràfica del Puntal dels Llops.

Però hi ha molt més que veure a Olocau, sobretot en el seu entorn natural. Les rutes temàtiques pel Parc Natural, et sorprendran pel seu encant i atractiu. Des de la Ruta Geològica i la Ruta del Rodeno i els Amitges, perfectes per a senderistes amb destresa i experiència, a més senzilles com la Ruta dels Macollades i la Ruta del Puntal dels Llops.

Olocau et sorprendrà des del primer moment. La primera imatge que tindràs en arribar serà la del xicotet barri antic de color blanc, envoltat de boscos i situat sota una gran penya de pinastre de color vermellós. Es tracta de la penya de Alí Maimó, una de les muntanyes més característiques del municipi i que el doten d’un singular paisatge. Aquesta penya posseeix un punt blanc pintat en calç conegut com La Piga, un emblema per als olocauinos i olocauinas.

Acosta’t al Camp del Túria i gaudeix d’aquesta experiència, Olocau t’espera!

Entorn
Cultural

Entorn
Cultural

Entorn
Natural

Entorn
Natural

Festes
i Esdeveniments

Festes
i Esdeveniments

Puntal
dels Llops

Puntal
dels Llops

Turisme
Adaptat

Turisme
Adaptat

Camí
del Cid

Camí
del Cid

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.