Entorn Cultural

Experiències

Olocau es troba envoltat de naturalesa, en ple Parc Natural de la Serra Calderona, el pulmó verd de la ciutat de València. Aquest lloc d’excel·lent singularitat posa al teu abast activitats esportives, rutes teatralitzades en la naturalesa i rutes accessibles per a persones amb necessitats especials. Totes elles acompanyades d’un clima mediterrani que permet gaudir durant tot l’any d’aquestes experiències.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Cursa Muntanya Olocau

Carrera de trail que recorre el Parc Natural de la Serra *Calderona en el municipi d’Olocau. Ofereix diferents itineraris per a ser accessible a tots els nivells; 32 km, 12 Km i 1 Km. Aquesta carrera és sostenible i solidària. Respecta al màxim l’entorn i pretén conscienciar i ajudar al col·lectiu de persones i xiquets afectats per la paràlisi cerebral col·laborant amb AVAPACE.

MÉS INFO

Carrera Arbres i Castells

Carrera que recorre els municipis del Camp del Túria, travessant senderes i el Parc Natural de la Serra Calderona, en la qual els corredors poden gaudir dels seus arbres monumentals i castells. En les etapes d’Olocau podreu descobrir paratges espectaculars i monuments com El Puntal dels Llops, el Castell del Real o la Font del Frare.

MÉS INFO

RUTES ADAPTADES

Ruta accessible en la Serra Calderona

Turisme Adaptat V3 ofereix una experiència lliure de barreres per a gaudir del Parc Natural de la Serra Calderona mitjançant una cadira eruga. A través de pistes forestals i senderes, podràs acostar-te a la naturalesa i conéixer tota la flora i fauna que embolica la Serra Calderona. Aquest recorregut de 2 hores de duració passa per part de la Ruta del Pinastre d’Olocau.

MÉS INFO

RUTES TEATRALITZADES

Descobreix els tresors oblidats del Carraixet

Calderona Viva té una proposta molt interessant per a conéixer el Barranc del Carraixet d’una forma molt divertida i didàctica per a tota la família. Mitjançant jocs i tallers es descobriran tresors de la naturalesa i de la cultura, com a garroferes centenàries, terres de cultius treballades des de fa segles o amfibis, entre altres.

MÉS INFO

VISITES FAMILIARS

Agroturisme familiar i diumenges grangers

Mes del Capellà, granja escola alberg, ofereix un programa d’activitats orientat al fet que els xiquets i adults puguen compartir un dia en la naturalesa. Amb l’activitat de agroturisme familiar proposen gaudir del contacte amb els animals de la granja, visitar l’horta, fer passejos amb carro, rocòdrom, tir amb arc i tallers amb herbes aromàtiques i medicinals, entre altres activitats. Els diumenges grangers són un pla perfecte per a gaudir del zoològic, realitzar activitats i assaborir la rica gastronomia d’Olocau.

MÉS INFO

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.