Entorn Cultural

Esdeveniments esportius

Cursa de Muntanya Olocau

Carrera de trail a través de l’acabe d’Olocau dins del Parc Natural de la Serra Calderona. Ofereix diferents itineraris; 32 km – 12 Km – 1 Km. Aquesta carrera és sostenible, respectant al màxim l’entorn, solidària, pretén també conscienciar i ajudar al col·lectiu de persones i xiquets afectats per la paràlisi cerebral col·laborant amb AVAPACE.

Carrera Arbres i Castells

Entre les etapes, destaquen les que es descobreixen els seus arbres monumentals, com la olivera mil·lenària “La Fardeta”, a Casinos; Pi de Porxinos (Riba-roja de Túria); Pi de Salt (Nàquera), Paratges espectaculars com “El Puntal dels Llops” d’Olocau; el bosc de sureres de “La Sabonera” a Gátova; el paratge “Les Rodanes” a Vilamarxant i el parc fluvial del Túria. També seran testimonis dels començaments i finals d’etapa d’aquesta emblemàtica carrera.

També els castells constitueixen alguns dels escenaris en els quals es disputa aquesta carrera: el Castell del Real, entre Olocau i Marines Vell; la “Font del Frare” del S. XVIII a Olocau; el llogaret Morisc d’Olla a Marines Vell; el Molino de la Cella a Gátova; el Castell del S. VIII de Serra. També es donen a conéixer el Castell de Bétera, situat en el centre de la població; el “Tossal de la Buitrera” a Llíria i la pujada al Reial Monestir de San Miguel a Llíria i els senyorials castells de Benissanó, Bétera i Riba-roja de Túria.

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.