Tercera edició del Taller de fotografia sense càmera i estampació

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

24 al 28 de juny

Tercera edició del Taller de fotografia sense càmera i estampació, que tindrà lloc, del 24 al 28 de juny, d’11 a 13 hores, en el CRA Alt Carraixet – Col·legi Mestre Ferran Zurriaga.

Es tracta d’una iniciativa gratuïta organitzada per l’Ajuntament a través de la seua Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut, finançada per la Conselleria d’Educació i impartida per Sofía González i Javier Busturia, del col·lectiu d’educació artística Atelier del Huerto.

L’activitat va dirigida a xiquets, xiquetes i joves a partir de 7 anys, els qui aprendran a elaborar ‘rayogrames’ (dibuixos de llum sobre paper fotogràfic), cianotípies (fotografia antiga) i antotípies (emulsions fetes a base de suc de flors i plantes). A més, comprovaran el funcionament de la càmera obscura i prendran fotografies amb càmeres estenopeiques, construïdes amb caixes de cartó o llandes de metall. I com a novetat, hi haurà una sessió dedicada a la realització de gravat en relleu amb linòleum.

Les inscripcions es poden realitzar mitjançant el número de telèfon 679 144 149 i l’adreça de correu electrònic talleres.creatividad@gmail.com. Les places són limitades.

 

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.