Taller per la diversitat LGTBI ‘Teixint xarxa’ 

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

10 i 17 de juny

El taller per la diversitat LGTBI ‘Teixint xarxa’, que tindrà lloc els dies 10 i 17 de juny, a les 17 hores, en l’Espai Coworking.

Una iniciativa l’objectiu de la qual és teixir en grup una xarxa amb cintes de colors per a reivindicar la igualtat amb motiu de la celebració, el 28 de juny, del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

Està organitzada per l’Ajuntament i la seua Regidoria d’Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere i serà impartida per Sofía González i Jabier Busturia, del col·lectiu d’educació artística Atelier del Huerto.

Amb esta activitat, Olocau se suma a la commemoració del Dia de l’Orgull i mostra el seu compromís amb la diversitat, la inclusió i les demandes del col·lectiu LGTBI. En este sentit, la xarxa que s’elaborarà serà penjada a l’Ajuntament el dissabte 29 de juny en un acte que comptarà amb la col·laboració de la Batukada Alí-Maimó.

El taller és gratuït i l’organització proporcionarà els materials necessaris. Les persones que desitgen participar-hi poden inscriure’s a l’Ajuntament de manera presencial o mitjançant el número de telèfon 96 270 30 11.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.