Taller participatiu ‘La pell i el dol’

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

1, 8, 15, 22 i 29 de juliol

Taller participatiu ‘La pell i el dol’, que tindrà lloc els dies 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol, a les 17:30 hores, en la Llar dels Jubilats.

Una iniciativa, organitzada per l’Ajuntament a través de la seua Regidoria de Serveis Socials i impartida per Terapia Aventura, dirigida a persones amb edats a partir de 65 anys. Està emmarcada en el projecte psicosocial BLAU i té com a objectiu proporcionar un espai segur i estructurat on les persones majors poden processar les seues experiències de dol.

En les sessions, es tractarà l’acceptació de l’efímer de l’existència i s’ajudarà a mitigar sentiments de desesperança i depressió per a afavorir la promoció de la salut mental. En este sentit, s’oferiran propostes que promouen l’adaptació i la reconnexió per a enfortir la resiliència dels i les participants, la qual cosa els permetrà trobar nous propòsits i maneres d’adaptar-se als canvis en les seues vides.

Les inscripcions (fins a un màxim de 15 persones) es poden realitzar presencialment en el Consistori o mitjançant el número de telèfon 96 270 30 11.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.