Representació de l’obra ‘La mujer más fea del mundo’  

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

22 de juny

Representació, el dissabte 22 de juny, a les 19:30 hores, a la Casa de la Cultura, de ‘La mujer más fea del mundo’, una obra ambientada a l’Europa del segle XIX que tracta temes com l’abús de poder, la manipulació, el masclisme i l’explotació a través de la dramàtica història de Julia Pastrana. En ella, es fa reflexionar a l’espectador sobre comportaments i aspectes de la condició humana que, per desgràcia, no queden tan lluny.

Està produïda per La Penúltima Teatre i Dacsa Produccions, escrita per Manuel Valls, dirigida per Isabel Martí i Manuel Valls, i protagonitzada per Lucía Aibar, Manuel Valls i Pep Sellés. A més, va ser guardonada amb el Premi Fundació Bromera al Millor Text en la 12a edició dels Premis Sala Russafa, i nominada en les categories de Millor Direcció Escènica i Millor Espectacle de Teatre en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2023.

Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Olocau i la seua Regidoria d’Igualtat i Dona amb la col·laboració del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. Hi haurà entrada lliure fins a completar l’aforament.

 

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.