Programa de les Festes en honor a Sant Antoni Abat

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

19, 20 i 21 de gener

Olocau presenta el programa de les Festes en honor a Sant Antoni Abat

Una celebració que es desenvoluparà en el cap de setmana del 19, 20 i 21 de gener

El dissabte al matí es realitzarà una nova edició del concurs de dibuix infantil de la Foguera i, a les 14:30, tindrà lloc un esdeveniment que sempre compta amb una gran participació, com és el Dinar de germanor d’arròs amb fesols i naps’ (els tiquets es podran adquirir a l’Ajuntament des de demà, 10 de gener, fins al dijous 18). Ja a la vesprada, s’encendrà la Foguera infantil i s’oferirà una xocolatada als assistents.

Com marca la tradició, els següents actes seran la Solemne Processó en honor al Sant i la posterior benedicció de la Foguera. A continuació, podrem gaudir d’un dels moments més espectaculars i icònics de les festes: l’encesa monumental de la Foguera amb el volteig de campanes i els focs artificials de Ricardo Caballer.

El punt final del segon dia arribarà, a partir de les 23:00 hores, amb ball, actuació musical i discomóvil, així com el repartiment de rotllets d’anís i mistela.

El diumenge 21 arrancarà amb un altre esdeveniment de gran arrelament, la ‘Baixada de rotllos’ des de la Casa de la Senyoria fins a l’Església, que comptarà amb l’acompanyament de la Banda de l’Agrupació Musical ‘La Melodia’. Una vegada en la parròquia, s’oficiarà la Solemne Missa en honor a Sant Antoni Abat i la benedicció dels rotllos.

I per a concloure les festes, veïns i veïnes desfilaran pel Carrer Major juntament amb les seues mascotes per a participar en la benedicció dels animals i el repartiment dels rotllos d’anís, actes que estaran amenitzats també per la Banda de ‘La Melodia’.

En els següents dies, la Foguera es mantindrà encesa perquè qui així ho desitge puga gaudir de les habituals trobades entre familiars i amics al costat de les brases.

Tal com ha afirmat l’alcalde, Antonio Ropero, la celebració de Sant Antoni a Olocau és “un esdeveniment únic a la nostra comarca”, per la qual cosa ha transmés el seu desig que veïns i visitants “participen en la festa i visquen intensament estos dies d’alegria i emoció”.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.