Pla de corresponsabilitat

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

30 de novembre

Dijous 30 de novembre a les 18:30h en la Sala d’actes d’Olocau es durà a terme un interessant taller, “Corresponsabilitat, el veiem clar” impartit per Leonor Goicochea Navarro, agent d’igualtat i comunicadora, va estudiar en la universitat de València el Màster de Gènere i Polítiques d’Igualtat.

 

El seu propòsit és el de sensibilitzar a la població sobre la importància de responsabilitzar-se de manera conjunta i equilibrada en les faenes de casa i la cura en l’àmbit familiar i domèstic, induir a un canvi de mentalitat i comportament en les persones participants en aquests, de manera que comprenguem que les seues trajectòries personals, els seus projectes de vida, els seus interessos i expectatives, els valors i les funcions socials de dones i homes, no haurien d’estar condicionades pels estereotips de gènere.

 

Mitjançant una metodologia soci-afectiva, interactiva, participativa. S’utilitzaran mètodes audiovisuals per a suscitar la reflexió i el debat i així poder treballar situacions quotidianes analitzant-les d’una manera critica des d’un marc més llunyà, per a després utilitzar alguna dinàmica per a relacionar-lo amb la nostra esfera personal.



No fa falta inscripció prèvia.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.