Olocau commemora el 8M amb cultura, història, tallers i reivindicació

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

Olocau commemora el 8M amb cultura, història, tallers i reivindicació


El programa d’actes finalitzarà el 13 d’abril
La commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, portarà a Olocau, un any més, un conjunt d’actes i activitats per a conscienciar i sensibilitzar sobre la igualtat de gènere i la defensa dels drets de les dones.
El programa, elaborat per l’Ajuntament a través de la seua Regidoria d’Igualtat i Dona, ofereix una àmplia varietat de propostes dirigides a tots els públics en les quals hi haurà espai per a la reflexió i la reivindicació. A més, el seu cartell anunciador ha sigut realitzat per Iris Guinart Pastor, alumna de 5 Primària del CRA Alt Carraixet –Col·legi Mestre Ferran Zurriaga; una obra que reflecteix l’esperit del 8M i que va resultar guanyadora del concurs realitzat pel centre educatiu.
Els primers actes tindran lloc els dies 24 i 28 de febrer amb dos originals tallers dedicats a la percussió corporal i a les arts plàstiques enfocades al món del cinema (‘Dons de Cinema’), respectivament. Les persones interessades a participar en ells poden apuntar-se a l’Ajuntament i en el número 96 270 30 11.
Els següents esdeveniments tindran un marcat caràcter cultural, amb el monòleg de comèdia ‘La Mare Antisistema’, de l’actriu Pilar Rochina, el 2 de març, i l’excursió ‘València amb nom de dona’ del dia 6; una jornada en la qual també hi haurà temps per a anar a la mascletà i quedar-se a menjar (inscripcions en el Consistori i telefonant al 96 270 30 11).
El 8 de març, el Saló de Plens acollirà l’Acte Institucional, que comptarà amb la lectura del manifest pel Dia Internacional de la Dona i, en finalitzar, un vi d’honor per als assistents. A la vesprada, s’oferirà la possibilitat d’assistir a la manifestació del 8M a València amb l’autobús que partirà des de la parada de LArquet. Les inscripcions es podran realitzar igualment a l’Ajuntament i en el telèfon 96 270 30 11. Així mateix, a les 18.00 hores, l’associació Mestresses de casa d’Olocau organitzarà un berenar a la Casa de la Cultura (per a apuntar-se, cal posar-se en contacte amb Horte, Elena o Susana).
La dansa clàssica i contemporània i la música en directe s’uniran el 9 de març per la igualtat amb la representació de l’obra ‘Història d’una ballarina’, un espectacle que emocionarà i entusiasmarà el públic assistent.
I com a conclusió, el dissabte 13 d’abril hi haurà una pujada teatralitzada al Puntal dels Llops en la qual es narrarà com era la vida en la talaia a través de diversos personatges femenins.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.