Olocau acull la Trobada de Bandes de Música del Camp de Túria 2024

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

26 de maig

Olocau acull la Trobada de Bandes de Música del Camp de Túria 2024.

El diumenge 26 de maig a les 12:30 hores, començarà a la Casa de la Senyoria.

Olocau és la localitat que albergarà en el 2024 un dels esdeveniments musicals més importants de l’any: la Trobada de Bandes de Música del Camp de Túria. Així, esta jornada, organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’Agrupació Musical ‘La Melodia’, omplirà d’alegria i ambient festiu els carrers del municipi.

Els actes començaran a les 12:30 hores, quan partirà de la Casa de la Senyoria la desfilada de bandes, que recorrerà els carrers Sant Josep, Sant Dídac i Major i finalitzarà en la plaça Cervantes. Allí, se’ls farà entrega de les cintes commemoratives i tocaran totes juntes davant del Saló d’Actes. A més, els músics finalitzaran la jornada amb un dinar de germanor en la plaça Major, on se’ls convidarà a una paella.

Serà, en definitiva, un dia molt especial, en el qual, tal com ha manifestat l’alcalde, Antonio Ropero, “el poble d’Olocau tornarà a ser la capital comarcal de la cultura; en este cas, amb una trobada en la qual rebrem una àmplia representació de la música de banda del Camp de Túria”. “Per això, m’agradaria convidar a veïns, veïnes i visitants d’altres municipis a acompanyar-nos en esta celebració i gaudir d’un matí inoblidable”, ha afegit.

 

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.