II Festival de Teatre i Arts Vàries ‘Olocau d’Orella’

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

11 de maig

L’il·lustrador suís Marc Taeger repeteix com a dissenyador del cartell.

Després d’una primera edició que va ser un gran èxit d’assistència i de satisfacció del públic, torna a Olocau, el dissabte 11 de maig, el Festival de Teatre i Arts Vàries ‘Olocau d’Orella’. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament i la seua Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut amb la plataforma El Sitio de las Palabras, i dirigit per Jesús Ge i Mar Benegas, presentarà de nou un ampli programa de propostes dirigit a tots els públics.

La filosofia es mantindrà respecte a l’any passat, amb espectacles que es realitzaran a l’aire lliure en diferents punts del nucli urbà i en els quals el teatre, la narració oral, la poesia o el ‘clown’ seran protagonistes. D’altra banda, el cartell, a l’igual que en 2023, ha sigut dissenyat per l’il·lustrador suís Marc Taeger i representa a la perfecció la identitat i el caràcter artístic i desenfadat del festival.

Pròximament, s’informarà amb més detall dels horaris, els llocs de les representacions i les funcions que s’oferiran. No obstant això, aquelles persones que desitgen participar en l’organització d’‘Olocau d’Orella’ com a voluntaris ja poden inscriure-s’hi escrivint a l’adreça de correu electrònic olocaudorella@gmail.com.

Segons ha afirmat l’alcalde, Antonio Ropero, “en esta segona edició, volem que el festival seguisca creixent i es consolide com una cita cultural de referència a nivell comarcal, provincial i autonòmic”. Per a aconseguir-ho, en paraules del primer edil, “des de l’Ajuntament i la plataforma El Sitio de las Palabras, hem treballat junts i hem preparat un fantàstic esdeveniment que portarà el millor de les arts escèniques al nostre municipi”.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.