Iberfesta Olocau 2024

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

14, 15 i 16 de juny del 2024

La Iberfesta d’Olocau arriba, un any més, amb propostes per a gaudir de la cultura ibera durant els dies 14, 15 i 16 de juny.

Els pròxims dies 14, 15 i 16 de juny, Olocau viatjarà una vegada més a l’època ibera per a gaudir d’una nova edició de la Iberfesta
. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament i el Museu de Prehistòria de València (MUPREVA), torna amb un programa d’actes en el qual la diversió i la recreació històrica s’uniran per a oferir un cap de setmana únic.

Així, arrancarà el divendres a la vesprada amb l’obertura de la fira artesanal i amb les grans novetats d’enguany: una desfilada en el qual veïns i veïnes podran lluir els seus vestits ibers, un taller de balls tradicionals i un concert de música folk a càrrec del grup Majao.

La jornada del dissabte començarà a les 11.00 hores, a la Casa de la Senyoria, amb l’acte d’inauguració i, a continuació, es durà a terme la primera de les teatralitzacions: la Boda Ibera. A les 21.00 hores, serem testimonis de la segona: el Ritual funerari iber. I el diumenge, conclouran les representacions amb la Gran desfilada i el ‘Silicernium‘. L’inici serà a les 11.30 hores a la Casa de la Senyoria.

A més, al llarg del dissabte i el diumenge, es podrà gaudir de diferents activitats, com la ‘Fireta dels Ibers’, els tallers didàctics d’arqueologia experimental i la Biblioteca Infantil del Museu de Prehistòria de València.
Hi haurà visites guiades al Puntal dels Llops en dos horaris diferents: dissabte a les 18.00 hores i diumenge a les 9.30 (és necessari reservar a puntal.llops@olocau.es o al 672794404).

La Col·lecció Museogràfica de la Casa de la Senyoria romandrà oberta per a poder veure el conjunt de peces arqueològiques excavades íntegrament en el Puntal dels Llops.

La Iberfesta és una celebració única que està pensat perquè tots i totes gaudim d’un cap de setmana molt especial en el qual recordarem el nostre passat i les nostres arrels.

Us esperem!

Programa oficial Iberfesta olocau 2024

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.