Iberfesta 2023

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

10 i 11 de juny del 2023

La Iberfesta d’Olocau arriba, un any més, amb propostes per a gaudir de la cultura ibera durant els dies 10 i 11 de juny.

Aquests dies el nostre municipi acollirà una cita molt esperada per els veïns i les veïnes, així com per les nombroses persones que sempre ens visiten, pel seu gran significat i pel seu caràcter popular, un aspecte diferenciador i essencial en ella.

Així, el dia 10, a les 11.00 hores, començarà la Iberfesta amb la inauguració i, a les 11.30, tindrà lloc la primera recreació històrica de ‘La Llegenda de Nauiba‘: les Bodes Iberes. Les següents es realitzaran el dissabte a les 21.30 hores, amb el Ritual funerari iber, i el diumenge a les 11.30, amb la Gran desfilada, i la cerimònia i el banquet funerari o ‘silicernium‘.

A més, al llarg de les dues jornades, es podrà gaudir de diferents activitats, com la ‘Fireta dels Ibers’, els tallers didàctics d’arqueologia experimental o la Biblioteca Infantil del Museu de Prehistòria de València.

També tornarà ‘Les cinc proves de Nauiba‘, el circuit de teatralitzacions participatives que sempre entusiasma a grans i petits.

A més, hi haurà visites guiades al Puntal dels Llops en dos horaris diferents: dissabte a les 18.00 h i diumenge a les 9.30 h (és necessari reservar a puntal.llops@olocau.es o al 672794404).

La Col·lecció Museogràfica de la Casa de la Senyoria estarà oberta al públic perquè puguen veure el conjunt de peces arqueològiques excavades íntegrament en el Puntal dels Llops.

La Iberfesta és una celebració única que està pensat perquè tots i totes gaudim d’un cap de setmana molt especial en el qual recordarem el nostre passat i les nostres arrels.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.