Festival En Viu

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

Divendres de juliol 23:00 h

Olocau acull la novena edició del Festival En Viu.  

Tots els divendres de juliol, a les 23:00 hores.  

Un any més, Olocau celebrarà al llarg del mes de juliol el Festival En Viu, una cita cultural ineludible a l’estiu i en la qual tenen cabuda diferents gèneres i ritmes musicals.  

Esta iniciativa, que compta amb la subvenció i el suport de la Diputació de València i de l’Ajuntament d’Olocau i que organitzen la Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut i l’associació Sincronies, celebra la seua novena edició i, com és habitual, tindrà lloc en diferents punts del municipi tots els divendres del pròxim mes, a les 23:00 hores. 

El cartell compta amb quatre dates; la primera d’elles, el dia 5, quan podrem gaudir en la plaça Major dels ritmes més frescos amb el grup Doña Manteca, un trio de veus format per les cantants Elena Almendros, Paula Almendros i Empar Mora.  

El divendres 12, la urbanització La Lloma serà l’escenari de l’actuació de Plena 79, una orquestra que ha estat nominada als premis Latin Grammy 2023 en la categoria de Millor Àlbum de Salsa.  

En la nit del dia 19, el grup Besarabia portarà la seua fusió de folk amb ritmes balcànics a la urbanització Pedralvilla.  

I, finalment, en la Plaça Major la cantautora i compositora Ana Zomeño, juntament amb la seua banda, s’encarregarà de tancar el festival el 26 de juliol.  

En definitiva, un esdeveniment que refrescarà les nits d’estiu amb artistes de la nostra terra i amb bona música en el cor de la Serra Calderona. 

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.