Festival de Teatre i Arts Diverses ‘Olocau d’Orella’  

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

6 de maig del 2023

El Festival de Teatre i Arts Diverses ‘Olocau d’Orella’ (organitzat per l’Ajuntament i la seva Regidoria d’Educació, Cultura i Joventut amb la plataforma El Lloc de les Paraules) tindrà lloc el dia 6 de maig i portarà al municipi una àmplia oferta d’espectacles de diferents gèneres i per a tots els públics.

Animem als veïns i veïnes d’Olocau a formar part de tres de les propostes: l’acte inicial amb la Fira d’intercanvi de llibres i la penjada de poemes; la ‘Jam’ de poesia infantil (un espai obert perquè nens i nenes puguin recitar poemes, tant si són propis com si no); i la Vetllada, en la qual veïns i veïnes podran participar juntament amb els artistes del festival (serà necessari realitzar prèviament la inscripció enviant un correu a teatroolocau@gmail.com).

Els qui desitgin inscriure’s encara poden fer-ho mitjançant el correu electrònic teatroolocau@gmail.com (podran aconseguir la samarreta del festival si ho fan fins a aquest diumenge 23). A més, aquelles persones que vulguin comprar la samarreta hauran de fer-ho sota demanda posant-se en contacte amb l’AMPA del col·legi a través de l’adreça ampacraaltcarraixetolocau@gmail.com.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.