EXCURSIÓ AL MUSEU DE LA SEDA

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

14 de desembre

EXCURSIÓ AL MUSEU DE LA SEDA

Dijous 14 de desembre eixida aproximada a les 09.30 hores des de la rotonda de l’Arquet i el retorn a Olocau, seria sobre les 14:30h.

Inscripcions i més informació en Ajuntament

Màxim 40 places.

Únicament s’abonarà l’entrada al museu, la quantitat és de 2€ (hi ha un descompte especial), a la pujada de l’autobús a Olocau.

Recórrer el Museu de la Seda fer-se una passejada per la història de la València del segle XV al XVIII, conèixer el que va suposar l’art seder en la cultura de l’època.

La història de València està molt relacionada amb la seda, des de les moreres per a la cria de cucs que produeix aquest fi fil, als tallers artesanals per a la seua producció tèxtil. El col·legi Major de la Seda va ser rehabilitat en 2016, convertint-se en el Museu de la Seda.

Trobarem retrats de personatges, exposició d’indumentàries i maquinària.

És important aquest llegat que continua viu en els rics teixits dels vestits de fallera, símbol de les nostres tradicions, que no fa sinó remarcar la importància que va tindre la seda a València.

Passat, present i futur, s’uneixen, gràcies a un element comú, la seda.

Recórrer el Museu de la Seda és fer-te una passejada per la història de la València del segle XV al XVIII, conèixer el que va suposar l’art seder en la cultura de l’època
El Museu de la Seda és un dels edificis gòtics més destacats de l’arquitectura de la ciutat i reflecteix la història de la cultura valenciana per a comprendre com es va desenvolupar des del segle XV.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.