Cantata de ‘L’Escola Canta’: “Els Súper ODS: Aventura 2030”  

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

7 de maig

Concert de ‘L’Escola Canta’, amb la cantata “Els Súper ODS: Aventura 2030”, que tindrà lloc el dimarts 7 de maig, a les 11:00 (per a escolars) i les 19:00 hores (per a famílies), en el Pavelló Pla de l’Arc de Llíria. En ell, participarà alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària del CRA Alt Carraixet – Col·legi Mestre Ferran Zurriaga dins d’un gran cor format per 1.200 veus.

L’esdeveniment forma part de la iniciativa ‘L’Escola Canta’, organitzada per la Conselleria d’Educació i que compta amb la col·laboració dels consistoris dels diferents col·legis participants. Cal destacar que, a més de catorze municipis del Camp de Túria, hi haurà tres localitats convidades (Paterna, Bugarra i Gestalgar) i que els i les participants estaran acompanyats per la Banda Musical U.D.P. Llíria-Camp de Túria-Serrans.

El primer edil anima a la comunitat educativa d’Olocau i a tots els veïns i veïnes a assistir-hi i acompanyar l’alumnat del nostre col·legi, que ha fet un gran treball de preparació per a esta activitat tan especial.

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.