Projecció i cinefòrum del curtmetratge ‘Unos tragos de más’

DATA DE L’ESDEVEMIMENT:

21 de septiembre a las 19:00 h al Saló d’Actes
 
Projecció i cinefòrum del curtmetratge Unos tragos de más.
 
El dissabte 21 de setembre, a les 19:00 hores, tindran lloc al Saló d’Actes la projecció i el cinefòrum de l’obra Unos tragos de más. Un curtmetratge de temàtica spaghetti western la història de la qual es desenvolupa a la ciutat d’Olok-Cow. La cinta recull el millor del gènere i ret homenatge al director, guionista i productor italià Sergio Leone. 
 
Ha sigut premiada en el Tucumcari Film Festival 2023 (Estats Units) en les categories Judge’s Choice Awards i Best of Westerns. També ha sigut seleccionada en certàmens com el Golden Dust Film Festival (Mèxic), l’Almería Western Film Festival, el Colexico Experience Spaghetti & Westerns Festival (Estats Units) o el Daganzo Trascámara (Espanya).
  
L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament, estarà dedicat a la memòria de Salvador Hueso Llinares, veí d’Olocau que va col·laborar en el projecte. Hi haurà entrada lliure fins a completar l’aforament.
 
Més informació en els següents enllaços: https://tinyurl.com/ycx3c85a (tràiler oficial) / https://tinyurl.com/9p3p3mpd (pàgina web oficial). 

"Descubre momentos mágicos,
paisajes sorprendentes y servicios
únicos en Olocau"

Sugerencias

Queremos saber tu opinión, déjanos tus comentarios en el siguiente formulario.